Atelier de creație – Valea Drăganului

Detalii AICI.

Ești artist? Îți place să compui muzică și versuri și te consideri talentat în acest domeniu? CREDO TV, în colaborare cu STUDIO MESAJ, are plăcerea să te invite în perioada 7 – 10 iulie 2009 la Valea Drăganului, să participi la Atelierul / Concursul de creație muzicală CRISTIA 2009 (prima ediție).

CRISTIA este un atelier de creație muzicală televizat, destinat muzicienilor și compozitorilor români creștini, prin intermediul căruia organizatorii evenimentului își propun să încurajeze creșterea calității muzicii creștine românești prin stimularea creației autohtone, promovarea compozitorilor și textierilor creștini, descoperirea unor noi talente în domeniul compozitiei muzicale și încurajarea muzicii live.
În cadrul atelierului vei avea ocazia să îți pui în valoare talentul de a compune muzică și versuri, creațiile tale fiind ulterior evaluate de specialiști în domeniu, să participi la seminarii susținute de personalități ale vieții culturale și religioase românești și de a interacționa cu alți artiști creștini.
Atelierul va fi structurat în trei etape distincte – o etapă pe zi –, în cadrul cărora paticipanții vor compune cîte un cîntec în condiții date de organizatori. Creațiile vor fi prezentate și interpretate la finalul fiecărei zile de concurs și evaluate de un juriu, în cadrul unui spectacol unplugged televizat. La finalul celor 4 zile cei mai talentați dintre participanți vor fi premiați.
Dorești să îți pui în valoare talentul de a compune?
Participă la preselecție: intră la rubrica „inscrieri” si completează formularul.
În urma preselecției vor fi aleși 15 concurenți care vor participa la Atelierul de creație muzicală CRISTIA. Costurile de cazare și masă ale primilor zece participanți (în ordinea punctajului din urma preselecției) vor fi suportate de organizatori.

Data limită pentru înscriere ca și concurent este 20 iunie 2009

Alte detalii despre proiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: